U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

De rondritten zijn rolstoeltoegankelijkDe rondritten zijn rolstoeltoegankelijk Paardentram rolstoeltoegankelijk

Meer info:

Verdoorn Gelegenheidskoetsen
Oost-Kinderdijk 323 
2953 CN Alblasserdam

Mob.     06-22520373
Tel.        078-6912759

E-mailTrouwkoetsen

 

Verdoorn Gelegenheidskoetsen beschikt over verschillende trouwkoetsen in de kleur roomwit en onze stalhouders kleur blauw/geel. 
Net als een koninklijk huwelijk met u als prins en prinses word u rondgereden in één van onze prachtige koetsen en gebracht naar uw gewenste trouwlocatie. We hebben gesloten koetsen en koetsen die zowel open als dicht gereden kunnen worden. 
De koetsen worden bespannen met mooie en betrouwbare paarden. Naar wens worden de paarden voorzien van een witte roos of witte pluim op hun hoofd. Ook de koetsen worden voorzien van mooie zijde bloemen die we zo veel mogelijk proberen aan te passen aan uw boeket. Ook onze kleding is geheel in stijl passend bij de koetsen. Het geheel is uitermate verzorgt en keurig gepoetst tot tevredenheid van iedere klant.


Hieronder vind u een selectie van onze trouwkoetsen.

 

 

Witte Coupé

 

 

Roomkleurige  klassieke trouwcoupé met donkerblauwe gecapitonneerde Engelse bekleding.

 

 

                                                Meer over deze koets  

 

 

 Landaulet (cabriolet)

 

Roomkleurige trouwkoets type Landaulet met donkerblauwe bekleding. Deze koets kan zowel open als gesloten gereden worden. 

 

                                                    Meer over deze koets  

 

 

Blauwe Coupé

 

Blauwe trouwcoupé met crème/blauwe bekleding ( 4 personen ). In deze koets kunnen ook (groot)ouders of getuigen rondgereden worden. De blauwe coupé is ook uitermate geschikt voor jubileums.

                                                Meer over deze koets  

 

 

 

Natuurlijk mag u de koetsen en paarden ook persoonlijk komen bezichtigen (wel op afspraak) en eventuele vragen en wensen aan ons voorleggen.

Wij maken er graag tijd voor vrij!

 

Kosten:

De totale prijs hang af van waar de trouwerij of rondrit plaatsvind, hoelang de totale rit duurt en welke koets(en) u nodig heeft.

 

Waar u ook voor kiest, de prijs zal u meevallen!

 

 

Meer informatie of een prijsopgave:

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.